Home / HAve / Allium Rose Bells i søgelyset

Allium Rose Bells i søgelyset

Allium Rose Bells
Når det kommer til avl, udfører naturen det meste af arbejdet. Hundredvis af humlebier og bier strejfer rundt i alliummarken. Spontane frøplanter dukker op fra disse naturlige bestøvninger. “Man genkender straks frøplanternes forældre,” siger Mellema. “Nogle af disse frøplanter er værd at dyrke, andre er for almindelige.” Mellema gør sit bedste for at udvikle specielle skøre varianter, som han også kan tjene nogle penge på.

Prydløg
Allium danner en stor gruppe af blomsterløg, også kendt som prydløg eller hvidløg. Allium er i familie med løget, og du kan lugte det. Hvis du skærer stilken på skrå og sætter den i vasen, kan du dufte saften af ​​blomsten.

  •  
    Previous Post

    Cypress træ

  •  
    Next Post

    Kaprifolier, månedens haveplante for juni