Home / HAve / Kaprifolier, månedens haveplante for juni

Kaprifolier, månedens haveplante for juni

Om dagen forkæler kaprifolier (Lonicera) dig med smukke, eksotiske blomster. Og går du gennem din have om aftenen, vil du bemærke, at den har ekstra dufte. Vidunderlig blød og sød, intet andet kan sammenlignes. Kaprifolier er en frodig busk og vin, der nemt vikler sig rundt om andre planter, træer eller en hegnsstøtte.

kaprifolie
Kaprifolie
Månedens haveplante for juni
Blomsterne er smukke at se på: en gruppe rørformede kronblade, ledsaget af støvdragere og antenner, der omgiver dem som en frynser og hænger nedenunder. Blomsterne er for det meste pink-røde og gul-hvide, selvom de også forekommer i andre nuancer.
Efter blomstring ankommer røde, blå eller sorte bær. Honeysuckle fås i klatrevarianter, løvfældende og stedsegrønne buske. Afhængig af sorten bliver planten mellem en og fire meter høj og blomstrer fra juni til slutningen af ​​september, begyndelsen af ​​oktober.

  •  
    Previous Post

    Allium Rose Bells i søgelyset